Skip to main content

Y Stavanger

En invitasjon fra Okse!

Konferansen fra storbyen rett inn i vårt jærske kontorlandskap!

Ikke kjøpt billett til Y i Oslo?! Kult, da synes vi at det er en god idé at du kommer til oss i Okse isteden!

Kontoret vårt ligger faktisk midt i Stavanger sentrum (Skagenkaien 35) og det koster bare 2 500 NOK + mva, for begge dagene! Det blir ikke mer lettvint og kortreist enn det!

I tillegg til streaming av hele konferansen, inkluderer billetten én digital-billett middag på kvelden, snacks, leskedrikk, kaffi og jysla hyggelige folk. Altså, du får ikke beholde folkene – du får snakke med folkene Det koster bare 500 kroner mer enn en den vanlige digital-billett. Sa vi at middag og snacks er inkludert? Det er udiskutabelt en hekkans god deal!

I fjor hadde vi det helt formidabelt, veldig god stemning, akkurat passe for mye smågodt, egen barista, alt det tekniske fungerte, kjempegod middag på kvelden, og det var skikkelig deilig å kunne gå ut for å hente en kopp kaffe under et foredrag – uten å fornærme fordragsholderen.

Vi hadde til og med egen høyttaler der du henter kaffe og snacks, så du kunne lytte til foredraget og ikke gå glipp av noe utenom kanskje et lysbilde eller to. (Hm, kanskje vi skal ha en monitor i snacksområdet også? )

Så – er du interessert i design og produkt og har lyst til å se Y sammen med en bønsj likesinnede, men ikke så giret på å reise til den andre siden av landet? Da kunne vi sagt: «Da må du komme til Y Stavanger!», men vi tror du allerede har skjønt hvor vi vil

Håper vi ser deg hos oss (Okse) på Skagenkaien 35, 19. og 20. oktober!

Kjøp billetten din her!

Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Makes the magic happen

Netlife logo
Andre Boller logo

Unicorn sponsors

Seeds logo99x logo

Sponsors

DNB logoAVIA logoFremtind logo

Contributing partners

UX Norge logo
A conference created & hosted by Netlife