Skip to main content
  • 📢 Wednesday, 09:00 - 15:00
  • 🎤SALT

Dato: Onsdag 19. oktober, i Oslo!

NB! Vi jobber i team på 3-5. Meld på 3 eller flere fra samme bedrift og få 1 000kr i rabatt pr. deltager! Kom gjerne alene, så setter vi deg i et koselig team.


I denne workshopen får du både presentert verktøyene du trenger for å bygge sterke og varige merkevarer og du får prøvd dem ut i praksis for ditt eget produkt eller virksomhet. Du lærer deg Mars-metoden. Den bygger på metodikk og verktøy fra ledende teoretikere og fagmiljøer. Verktøyene vi skal jobbe med er likevel overraskende lette og intuitive å jobbe med, selv om de er tungt faglig forankret. Perspektivet vil være «under panseret», altså det som skal til for å bruke metoden i egne merkevare – og strategiprosesser.

Dette lærer du i workshopen

  • En oppdatering på hvordan merkevarer bygges og hva vi bruker dem til i vår tid.
  • Komponentene i en solid merkevareplattform – byggetegningen for din merkevare
  • Posisjonering, eller hva din merkevare er og hvordan den skiller seg ut fra alle andre
  • Identitet, eller hva folk vil med din merkevare og hva du gjør for dem
  • Hvordan du tar det viktigste fra produkt/virksomhetsstrategi og merkevareplattformen og gjør det til noe som mobiliserer alle internt og eksternt
  • Strategisk historie eller hvordan du inviterer alle med på ditt prosjekt

Praktisk gjennomføring

Workshopen er lagt opp for grupper på 2 til 5 som vil ta en dag for å lage en første versjon ev egen eller kundes merkevareplattform. Dagen vil bestå av flere korte teori-deler og så rett på jobbing med egen merkevare. I workshoppen bruker dere canvas i powerpoint, eller Miro dere jobber i. Målet er at alle har en prototyp på slutten av dagen som dere kan ta i bruk dagen etter. For enkelt-deltakere vil vi spørre om dere kan delta på grupper som har en merkevare de vil jobbe med, eller vi vil sette sammen grupper på 3 og gi dere et case.

Målgruppe

Ledere, seniorrådgivere, designere, kreative eller utviklere, produktsjefer, prosjektledere, investorer og andre som jevnlig har behov for å utvikle, dokumentere eller vurdere virksomheter, produkter eller tjenester som merkevarer. Alle som liker solid metode og gode verktøy å tenke med vil komme slitne, motiverte og klokere ut av denne dagen.

About Monna Nordhagen 👑

Monna er en norsk merkevareguru. Vi har benyttet rammeverket fra den prisvinnende boken hennes Raketter og Rebeller flere ganger og det funker alltid. Hun er partner i Mars Brand Strategy, seriegründer og har jobbet i over 30 år med forretningsstrategi, merkevarebygging, salg og ledelse. Hun har drevet strategisk rådgiving for Schibsted, FINN, Vipps, MasterCard, Merkevaren Norge, Kondomeriet, Medietilsynet, og Visit Oslo for å nevne noen få.

Monna viser oss hvordan en mer systematisk tilnærming til merkevare gir deg tettere bånd til kundene dine, større trygghet internt og langt større mulighet til skalering av tjenesten eller produktet ditt.

Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Makes the magic happen

Netlife logo
Andre Boller logo

Unicorn sponsors

Seeds logo99x logo

Sponsors

DNB logoAVIA logoFremtind logo

Contributing partners

UX Norge logo
A conference created & hosted by Netlife