Skip to main content
Kjernemodellen er et enkelt og intuitivt rammeverk for å jobbe sammen om å lage bedre digitale tjenester. I denne workshopen lærer opphavsmannen deg alt det grunnleggende om modellen og prosessen gjennom konkrete caser og praktiske øvelser.

Worskhoppen passer for alle, ingen forkunnskaper kreves. Det blir mange nye caser og teknikker, så hvis du har jobbet med kjernemodellen før vil du også ha stort utbytte.

Kjernemodellen ble utviklet i 2006, og i all sin enkelhet ser den ut til å fungere bare bedre og bedre, selv når det digitale og strategiske landskapet blir mer og mer komplekst. Nøkkelen til at modellen fungerer så bra, er at den skjærer gjennom kompleksiteten ved å snu hele perspektivet.

Med et godt forarbeid kan metoden skape forankring hos nøkkelpersoner på tvers av hele organisasjonen, ved å la dem jobbe helt konkret med å prioritere innhold og funksjonalitet i et kjerneverksted.

Metoden består av et enkelt papirark og en workshop (kjerneverksted) i storgruppeformat, omgitt av tydelig prosess og en praktisk filosofi.

Målet er ikke å lage en ferdig løsning, men å jobbe konkret, bruke sunn fornuft, komme seg forbi hindringene, og få en felles forståelse og enighet om prinsipper, prioriteringer og konkrete tiltak. Slik at vi etterpå kan få ting til å skje - i virkeligheten.

Du kan lese mer om kjernemodellen på kjernemodellen.no

Are Gjertin Urkegjerde Halland

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo