Skip to main content
  • 📢 Wednesday, 07:00 - 13:00
  • 🎤OSLO

Dato: Onsdag 19. oktober

Det kan være krevende å jobbe i tverrfaglige team. Fungerer det ikke, er det lett å skylde på alle andre. Men du er ikke omgitt av idioter, bare av folk som tenker annerledes enn deg. Skal tverrfaglige team fungere godt, må dere klare å utnytte at dere er forskjellige.

I første del av workshopen jobber vi med “det store bildet”. Vi ser på forskjellen på team og grupper, modeller for å forstå teamutvikling og hvilke interne roller det er nyttig å ha i et team.

Med dette bakteppet går vi løs på  Kjernekvadranten. Det er et verktøy du umiddelbart kan ta i bruk for å få teamet ditt til å jobbe bedre sammen, enten du er teamleder eller medlem av et team.

Vi ser på hvordan Kjernekvadranten kan brukes både i teamarbeid og selvutvikling. Du vil få bedre forståelse av egne og andres kjernekvaliteter – de positive styrkene vi alle har. Du blir også i stand til å oppdage hva som skjer når du overforbruker disse kvalitetene – og blir “for mye av det det gode”.


Kjernekvadranten er lett å lære, og har et stort bruksområde. Du forstår det grunnleggende på fem minutter, men kan bruke resten av livet til å fordype deg i den.Dette lærer du i workshopen

  • Hva team er, og modeller for bedre å forstå teamutvikling.
  • Hvordan du bruker Kjernekvadranten for å bli kjent i teamet.
  • Hva dine egne styrker og kvaliteter er, og hvordan kan du finne disse.
  • Hva gjør du når du virkelig er i ditt ess, og hvordan kan du videreutvikle dette.
  • Hvordan du er når du blir stresset og usikker
  • Hva du reagerer på hos andre, og ligge bak dette.
  • Hvordan du kan bruke kjernekvadranten til å utforske kulturen i teamet.
  • Hvordan du kan bruke kjernekvadranten til å bli kjent med organisasjoner eller virksomheter.


Praktisk gjennomføring
Workshopen er i stor grad praktisk orientert. Deltakerne får en innføring i hvordan de skal bruke Kjernekvadranten på seg selv, og får trening i å coache andre. Målet er at deltakerne etter workshopen   skal kunne bruke verktøyet i egne team eller relasjoner.


Målgruppe
Alle som jobber i team, eller har planer om det:

Du kan enten komme alene, eller sammen med hele teamet ditt. Kommer dere sammen som team, får dere jobbe mye sammen underveis og utviklet eget team parallelt. Kommer du alene, jobber du da sammen med andre som kommer alene. Vi skreddersyr så alle får en best mulig opplevelse!

Forkunnskaper? Ingen! Kom som du er!

About Mona Halland og Målfrid Ågotnes 👑

Mona Sverrbo Halland har hovedfag i psykologi og spesialisering i organisasjonspsykologi, samt 15 års konsulenterfaring. Hennes kjernekompetanse er knyttet til design, teknologi og samarbeid i komplekse virksomheter. Mona jobber i Nav IT, med teamutvikling og teamcoaching for tverrfaglige team. Hun har også sin egen virksomhet hvor hun tilbyr kurs, foredrag og coaching.


Målfrid driver Prosessarbeid AS, der hun hjelper bedrifter og team med å snakke og jobbe bedre sammen. Hun kombinerer mange års erfaring fra tverrfaglige, brukerorienterte designprosesser med kompetanse på relasjonelle ferdigheter og teamutvikling. Målfrid er utdannet innen relasjonsbasert ledelse i organisasjoner, kommunikasjon og gestaltterapi. Hun har jobbet både i byråer og inhouse i store offentlige virksomheter.

Mona og Målfrid er begge sertifiserte trenere i Kjernekvadranten, også kjent som talent-overslag-modellen.Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Organised by

Netlife logo

Contributing partners

Kantega logo
TRY logo
Okse logo
Grafill logo
Trigger logo

SPONSORS

Mixpanel logoFERD logoUseit logoTim Wendelboe logoPOSTEN logoSopra Steria logoFremtind logo
A conference created & hosted by Netlife
TicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTickets