Skip to main content
Beth Stensen
Som daglig leder av Netlife Design føler Beth et stort ansvar for at arbeidsplassen hennes ikke kjører kloden ned i dass.

Ansatte i Netlife blogger om klodeorientering og at vi som bransje må ta oss sammen. Digitalt er ikke grønt! Men vent litt, er egentlig vi i Netlife noe bedre?Beth vil legge frem prinsipper for hvordan ledere bør tenke hvis man vil bidra til at kloden ikke brenner opp. Hun vil tydeliggjøre koblingen gode kundeopplevelser har til en fantastisk klodeopplevelse. Om du lager noe som er dritt for brukeren din, er det mest sannsynlig også dritt for kloden vår.

About

Beth Stensen

Beth er en av de råeste damene Y vet om. I fjor ble foredraget hennes kåret til ett av de beste foredragene og folket sa de bare måtte høre mer fra henne. Vi gir Beth mer taletid om hvorfor kundeopplevelse og klodeorientering er så viktig.

Beth leder Netlife. Før det ledet hun arbeidet med å utvikle nye tjenester i Ruter. Beth er like opptatt av kloden og kundene og hun er kjent for å være brutalt ærlig. På Y skal hun fortelle oss hvor skapet skal stå, hva design og digitalbransjen bør gjøre for å lage bra greier og slutte å ødelegge planeten.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo