Skip to main content
Silje Sigurdsen

Er man avhengig av facebook, instagram og youtube for å nå ut til folk? Eller kan man rett og slett lage sin egen plattform?

I 2017 opplevde den arbeidsledige kunsthistorikeren, Silje Sigurdsen, det som mer overkommelig å bli selvlært mediegründer og videoprodusent innen kunst- og kulturstoff, og uten investorer, enn å søke dagpenger fra NAV.

Silje har laget nordens første strømmetjeneste for kunst, og laget en helt egen plattform fra scratch. Er fremtiden uavhengige plattformer uten reklame?

About

Silje Sigurdsen

Silje Sigurdsen er utdannet kunsthistoriker ved Universitetet i Bergen og København Universitet, og driver i dag kanalen Kunzt – Skandinavias første strømme-TV om kunst og kunstbransjen. Sigurdsen sitter også i styret til Dextra Artes, Sparebankstiftelsen DNB sitt datterselskap og en av de viktigste kjøperne av kunst som vises på norske museer.

Hun har tidligere arbeidet i galleri og rammeverksted, gitt ut bøker om kunsthistorien på eget forlag, og laget innhold til en rekke medier i Norge. Blant annet tidligere som kunstanmelder for Bergens Tidende og Aftenposten. August 2017 vant Sigurdsen "Arne Hestenes Journalistpris" for arbeidet med Kunzt og kunstanmeldelsene hun i sin tid laget i videoformat for avisene.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Posten logo
Netlife logo