Skip to main content
Marius Tuft Mathisen

Det pågår en revolusjon innen programvare. En revolusjon du kanskje ikke har hørt om. En revolusjon som de som lever av å mene ting om teknologi tror vil radikalt endre hvordan digitale løsninger og produkter blir bygget. En revolusjon som handler om hastighet og enkelhet, uten kompromisser. Hva vil du si hvis dine digitale prosjekter kan lanseres på én uke og ikke et halvt år? Ny "no-code" teknologi lover nettopp dette, men er det faktisk sant? Vi skal snakke om hva "no-code" egentlig er og hva betyr det for deg og digital innovasjon, produktutvikling og design.

About

Marius Tuft Mathisen

Marius er lidenskapelig opptatt av å løse problemer, skape nye ting og få ting til å skje, og har holdt på med det så lenge jeg kan huske. Han beskriver seg selv som en rendyrket potet som ikke er ekspert på noe, men kan litt om ganske mye. I Appfarm jobber han med å digitalisere næringslivet raskere, enklere og bedre med ny no-code teknologi. Han har også en ekstrajobb på NTNU hvor han jobber sammen med studenter og forskere som lager nye produkter og bedrifter. Fritiden tilbringes enten på sykkelsetet, i skiløypa eller kanskje helst sammen med familie og venner.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo