Skip to main content
Y
Oslo

Oslo Konserthus
18—20 October 2023

  • 📢 Thursday, 07:15 - 07:35
  • 🎤Samfunnssalen

Pandemien og generelt store kriser skaper omstillingsmuligheter.  Disrupsjon har blitt tvunget på oss, og vi ser eksempler på selskaper som har brukt 14 dager på løsninger som under normale omstendigheter ville tatt 14 år. De som ser muligheter i den (nokså brutale) omstillingen kommer ut som førende aktører i en etter-pandemi tidsalder.

USA og Kina tar posisjoner, men det gjenstår en unik posisjon ledig som passer Norge som hånd i hanske. Silvija skal snakke om hvordan DERE, som bedrift, individ og region, kan bli med på å videreutvikle denne posisjonen for fremtiden.

About Silvija Seres👑

Silvija er den beste vi vet til å ta for seg trender, teknologi og kriser som Covid og gi oss perspektiver på hva dette betyr for bedrifter, ledere og oss som lager nye tjenester og produkter.

Hun er matematiker og teknologiinvestor, står bak flere særdeles populære podcaster og er en svært ettertraktet foredragsholder. Silvija har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert DNV og Ruter, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Organised by

Netlife logo

Contributing partners

MEET logo
TRY logo
Okse logo
Grafill logo
Trigger logo

SPONSORS

Kantega logoFERD logoMixpanel logoUseit logoTim Wendelboe logoPOSTEN logoSopra Steria logoFremtind logo
A conference created & hosted by Netlife