Skip to main content
Samuel Salzer

Det är svårt att förändra beteende. Att skapa engagemang, öka följsamhet, förbättra tillväxt och upprätthålla retention - online eller offline, det spelar ingen roll. Det är svårt. De goda nyheterna?

Beteendedesign gör det lättare. Genom att kombinera insikter och metoder från beteendevetenskap och beteendekonomi med UX och tjänstedesign, har det snabbt växande fältet beteendedesign börjat förändra hur vi utvecklar tjänster och produkter. Samuel kommer introducera "Behavioral Mapping", det viktigaste verktyget inom beteendedesign och ett måste i vertygslådan hos alla som arbetar med beteendeförändring. Det kommer inte bara förbättra dina användarupplevelser, men också hur du själv ser världen.

About

Samuel Salzer

Samuel Salzer är en beteendestrateg (adferdsstrateg) och ledande expert inom det snabbt växande fältet beteendedesign. Bland annat är han en av världens första Chief Behavioral Officer's (CBO) inom tech, har medförfattat "Nudging i praktiken - Så gör organisationen det lätt att göra rätt" och har specialiserat sig på tillämpningen av beteendeinsikter inom digitala tjänster och produkter. Han är även grundare för det populära nyhetsbrevet Habit Weekly.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo