Skip to main content
  • 📢 Thursday, 13:10 - 13:30
  • 🎤Samfunnssalen

Vi er vant til å bygge selv. Med vårt eget team, egen kultur og eget budsjett. Det meste vi kan om produktutvikling er metoder og prosesser som skjer i eget hus, med folka vi kjenner fra lunch og Slack.

Men de virkelig store utfordringene vi står ovenfor, enten det er klima, velferdssystemer eller mobilitet, kommer til å kreve at vi jobber mye mer sammen med andre. Med flere andre bedrifter, på tvers av det private og det offentlige, eller det fysiske og det digitale.

Hva skjer når man skal sette sammen flere biter som er helt ulike? Som får kulturforskjellene mellom markeds- og utvikleravdelinga i eget selskap til å virke bagatellmessige? Johan har bakgrunn fra å jobbe med tjenester nettopp på denne måten, og er overbevist om at mye produktutvikling fremover kommer til å handle om hvor gode vi blir på å bygge det mellom.


About Johan Høgåsen-Hallesby👑

Johan er en av gründerne i Beta Mobility. Han sitter i advisory board for Startuplab Mobility og er selv investor. Før det var Johan tjenestedesigner, strategikonsulent og så markedssjef i Making Waves. Johan var med på å bygge opp bysykkeltilbudet i Oslo, Bergen og Trondheim.

Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Organised by

Netlife logo

Contributing partners

Kantega logo
TRY logo
Okse logo
Grafill logo
Trigger logo

SPONSORS

Mixpanel logoFERD logoUseit logoTim Wendelboe logoPOSTEN logoSopra Steria logoFremtind logo
A conference created & hosted by Netlife
TicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTickets