Skip to main content
Synve og Ståle
Skattemeldingen er en happening preget av sterke følelser. Fra glede over penger tilbake på skatten til raseri, forvirring og depresjon over restskatt.

Baksmell eller penger tilbake fra futen? Den norske skattemeldingen er et mirakel (selv om den kanskje ikke føles sånn når du må betale). Tusenvis av datastrømmer samles, skreddersys og vises frem til akkurat deg, så du kan sjekke talla dine og endre om nødvendig. For noen er dette enkelt, for andre er det en gordisk knute. For folka bak løsninga var det på grensen til umulig, den ultimate utfordringen. Synve og Ståle forteller hvordan de jobba for å lage en best mulig brukeropplevelse i hjertet av velferdssamfunnet vårt - skattemeldingen.

About

Synve og Ståle

Synve Røine Fossum jobbet som både forsker og konsulent innen brukeropplevelse før hun fant sitt kall som statsansatt med stor S. Hun har fagansvar for brukskvalitet i Skatteetaten. Synve liker geriljataktikk, svulstige analogier og lange løpeturer.

Ståle Torger Stokke er interaksjonsdesigner i Sopra Steria og har flere års bakgrunn som designer i teknologitunge bedrifter. Han er design lead for den nye skattemeldingen. Der utnytter han sitt rolige trønderske lynne til å forkynne fokus på brukeren.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Posten logo
Netlife logo