Skip to main content
Svale og Eivind

Svale Fossaskåret har jobbet som selvstendig utvikler av Internettet i 20 år før han fant sin plass som teknolog i Netlife. Han leter alltid etter muligheter til å forenkle og effektivisere og er derfor meget lykkelig når han kan spare mer og sløse mindre.

Eivind Skogen er tidligere kommunikasjonsrådgiver med hjerte for digitale historier som skaper varig endring. Han har brukt flere år på å få Oslo-folket til å bevege seg smartere i byen vår, nå har han landet som fagansvarlig for innhold i Netlife.

Disse gutta liker å lage bra greier som funker. Om det er en ny mobilitetstjeneste, et digitalt fagbibliotek, en festival eller et skjema på en kommunal nettside er egentlig ikke så farlig. Så lenge det skaper en god opplevelse for de som bruker greiene, og et minimalt avtrykk på kloden vår.

Thursday 07:05 - 07:25

Vi er alle grønne miljøsvin!

Digitalisering er ikke så grønt som vi har trodd. Oppgjørets time er kommet. Det er på tide å se på avtrykket digitale tjenester faktisk har på kloden vår. La oss legge strategi, planer og gode intensjoner til side og faktisk begynne å gjøre noe. Eivind og Svale knuser 5 myter om Grønn digital teknologi og hjelper deg samtidig å halvere det digitale karbonavtrykket ditt allerede i dag!

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo