Skip to main content
Sissel S. Johannessen

Sissel S. Johannessen er en prisvinnende designer med bred erfaring fra ulike designbyråer. Hun har hjulpet mange bedrifter å styrke sin merkevare gjennom helhetlige merkevareopplevelser og gode kundeopplevelser. I dag jobber hun i Netlife som senior designer med et brennende engasjement for design- og merkevare faget enten det er de store strategiske spørsmålene eller de små typografiske nyansene. For Sissel er design noe langt mer enn noe visuelt, nemlig noe som skal bidra til å skape verdi og engasjement over tid.

Thursday 11:41 - 12:00

DU ER MERKEVAREN

Merkevarens jobb er å tydeliggjøre ditt selskap, produkt eller tjeneste slik at den appellerer og blir attraktiv for folk. Derfor er målet med å jobbe med merkevaren å skape en opplevelse som genererer et tydelig bilde på hvem bedriften er, og inntrykket brukeren sitter igjen med. Det emosjonelle aspektet har en viktig rolle i å få det til. Som designer kan vi ikke kontrollere dette fullstendig ned i minste detalj, men vi kan allikevel påvirke og gi det et strategisk fundament. Så hvordan kan vi gjøre det? Og hvorfor er det egentlig så viktig?

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Folq logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo