Skip to main content
Raadet

Raadet ble en publikumsuksess i 2020. Det som skapte mest liv var diskusjonen om emojis, auberginer og fersken. Vår rolle er å skape liv, kommentere, provosere, underholde og stille smarte eller mindre smarte spørsmål til foredragsholderne. Vi plukker også opp diskusjoner blant dere i publikum og tar disse med opp i sofaen. I rådet sitter Jostein Magnussen, gründer i Netlife og en slags nestor i bransjen, Babak Behrad, kommunikasjonsekspert og miljøforkjemper i Trigger og Anja, innholdsekspert og smartass i Netlife. På fredagen kommer Ida Jackson, kjent forfatter, gründer og mye, mye mer.

Thursday 09:45 - 09:50

Raadet: Vi løser verdensproblemer og svarer på spørsmål

Liten oppsummering og spørsmål fra deltagerne før vi går videre i programmet!

Thursday 09:05 - 09:12

Raadet: Ekte kundelojalitet

Alle vil ha lojale kunder, men få får det til. Hva skal til for å skape lojalitet? Og, finnes egentlig lojale kunder? Er det emosjoner, funksjoner eller pris som styrer det? Og er det mulig å knytte dypere bånd til kundene?

Friday 10:15 - 10:45

SUPRISE

Thursday 10:37 - 10:44

RAADET: POLITIKK PÅ JOBBEN

Skal ansatte få bedrive politikk på arbeidsplassen? Hos Basecamp sa ⅓ av arbeidsstokken opp etter at ledelsen nektet dem å bruke interne kanaler på annet enn jobbsnakk. Hvor går grensen for hva som er greit å bruke jobbtid på? Og bør egentlig bedrifter ha meninger eksternt?

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Folq logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo