Skip to main content
  • 📢 Friday, 10:45 - 11:15

Monna er en norsk merkevareguru. Vi har benyttet rammeverket fra den prisvinnende boken hennes Raketter og Rebeller flere ganger og det funker alltid. Hun er partner i Mars Brand Strategy, seriegründer og har jobbet i over 30 år med forretningsstrategi, merkevarebygging, salg og ledelse. Hun har drevet strategisk rådgiving for Schibsted, FINN, Vipps, MasterCard, Merkevaren Norge, Kondomeriet, Medietilsynet, og Visit Oslo for å nevne noen få.

Monna viser oss hvordan en mer systematisk tilnærming til merkevare gir deg tettere bånd til kundene dine, større trygghet internt og langt større mulighet til skalering av tjenesten eller produktet ditt.

LÆR DEG MERKEVARESTRATEGI

@ Friday 10:45 - 11:15

Merkevare? Er ikke det bare en logo og en fargepalett? Fortsatt er det mange små og store bedrifter som behandler merkevare som noe man klatter på produktet eller tjenesten, helst sånn rett før lansering. Monna viser oss hvordan en mer systematisk tilnærming til merkevare gir deg tettere bånd til kundene dine, større trygghet internt og langt større mulighet til skalering av tjenesten eller produktet ditt.


Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Makes the magic happen

Netlife logo
Andre Boller logo

Unicorn sponsors

Seeds logo99x logo

Sponsors

DNB logoAVIA logoFremtind logo

Contributing partners

UX Norge logo
A conference created & hosted by Netlife