Skip to main content
Johannes Harestad

Johannes Harestad jobber som utvikler i Kantega og elsker å programmere smarte løsninger med god UX. Det er sjelden nyttig med smarte løsninger på feil problem, og derfor er han alltid ivrig på å samarbeide tett med design- og produktfolk for å forstå sluttbrukeren sitt behov. Han har vært med på å skape løsninger med magisk brukeropplevelse i bedrifter som Fiskeridirektoratet, Flytoget og Vipps. På fritiden maler han små plastfigurer for å gjenskape legendariske fantasikamper mellom alver og orker.

Thursday 08:15 - 08:35

IKKE GLEM UTVIKLEREN

Som utvikler opplever man stadig å bli utelatt fra designprosessen. "Skissene er ikke klare til å bli sett på enda", er et typisk svar du får høre når du involverer deg for tidlig. I dette foredraget får du gode tips til hvordan involvere og samarbeide bedre med utviklere i designprosessen. Johannes snakker også om hvordan man kan komme seg ut av omstendelig godkjennings- og overleveringsprosesser, som i verste fall kan resultere i at utvikleren blir nødt til å radbrekke designet i tolvte time.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Siteimprove logo
Forte logo
Fremtind logo
Posten logo
Graphiq logo
Vev Design logo
Partners
Trigger logo
Netlife logo