Skip to main content
Christine Spiten

Christine Spiten er senior advisor, plastic & circular economy i WWF - verdens naturfond.

Christine Spiten er listet av Forbes blant de mest innflytelsesrike teknologene under 30 år i Europa. Som medgründer av Blueye Robotics har hun utviklet en undervannsdrone som tilgjengeliggjør og lar oss utforske verden under overflaten, enkelt fra en smarttelefon.

Christine er tidligere Norgesmester i seiling, medlem av Explorers Club, og som partner i EntrepreneurShip One bringer hun mennesker sammen for å utforske og løse de store hav-utfordringene. Christine brenner for å knytte folk tettere på havet, slik at vi kan skape gode løsninger for å bevare det i fremtiden. Vi er alle avhengig av et friskt hav, og hun tror det handler om å skape en personlig tilknytning til det, for å se hvordan hver og en av oss kan spille en viktig rolle og være en del av løsningen.

Teknologi er fantastisk muliggjørende, men bare så kraftfullt som mennesket gjør det til. Derfor er det viktig at teknologi settes i samspill med kunnskap, engasjement og handling. "Å ta vare på havet, handler om å ta vare på hverandre" mener Spiten.

Friday 11:30 - 12:00

Havfolket som endret kurs - om å navigere i sterk storm!

Vi har historiske tradisjoner for å leve av og med havet, men hvordan omstiller vi oss nå som havet er under sterkt press og trues av vårt levesett? Vi vet vi må foreta en kursendring. Men hvilken rolle spiller du og jeg?

På Y-konferansen vil jeg snakke om hvordan vi kan bruke teknologi som verktøy i møte med verdens raskest voksende miljøproblem; plast i havet. Og jeg vil vise dere noen overraskende effekter dette kan ha for deg, ditt selskap og deres kunder! Dette handler om å ta vare på hverandre - og det er du og jeg som er på vakt.

More mail! Stay updated with our newsletter

We hope these newsletters will be so useful to you that they outweigh the inconvenience to your inbox. If not, you can always opt out from receiving them.

Sponsors
Posten logo
Netlife logo