Skip to main content
  • 📢 Thursday, 12:40 - 13:00

Christin is just plain awesome. She is one of the rare talents that can combine technology and the human element to pump out products that are truly useful and make sense. - Shout out from Linkedin

Christin har jobbet som softwareutvikler i 20 år. Hun har erfaring fra både privat og offentlig sektor, som fast ansatt og som konsulent i både store og små firmaer. I dag jobber hun i konsulent-selskapet Kodemaker. Hun er kjent for en engasjerende fortellerstil, både skriftlig og på scenen, og liker å sette ting på spissen for å få folk til å se ting fra nye vinkler og utfordre etablerte sannheter.

HVA ER EN GOD UTVIKLER?

@ Thursday 12:40 - 13:00

De beste kokkene kutter grønnsaker kjapt, men er det det som er essensen i å være en god kokk? De fleste forfattere har et godt ordforråd, men er det det som skal til for å være en god forfatter?

I dag måler vi utviklere etter rare tekniske parametere som hvor mange rammeverk og språk de kan. I jobbintervju sjekker vi hvor flinke de er til å implementere sorteringsalgoritmer. Men er det dette som er essensen i å være en god utvikler? På ingen måte. Vi må slutte å skape inntrykk av at det handler om disse sære tekniske detaljene som i beste fall ikke har noe å si, og på det verste faktisk gjør bransjen mindre istand til å levere god software.

Christin kommer for å snakke om hva programmering egentlig er og hvordan hun selv gikk fra å ikke skjønne bæret, til å klare seg veldig bra. Til slutt skal hun fortelle oss hva som skal til for å være en god utvikler.


Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Organised by

Netlife logo

Contributing partners

Kantega logo
TRY logo
Okse logo
Grafill logo
Trigger logo

SPONSORS

Mixpanel logoFERD logoUseit logoTim Wendelboe logoPOSTEN logoSopra Steria logoFremtind logo
A conference created & hosted by Netlife
TicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTickets