Skip to main content
  • 📢 Thursday, 10:15 - 12:25
  • 🎤Netlife

Vår samarbeidspartner Grafill har fått med seg NRK til å gi oss et dypdykk i designarbeidet de gjør hos NRK.

Her snakker vi om en profil og et designrammeverk som skal funke for alt fra Fantorangen til Dagsrevyen. Fra YR til Urørt. Digitalt, analogt, på TV og radio. Alle har et forhold til NRK og de fleste av oss bruker en eller flere av tjenestene deres – så det må funke for alle.

Finnes det et mer komplekst designlandskap i Norge? NRK lover oss innblikk i alt fra det strategiske omkring merkevaren, ned til konkrete eksempler hentet fra flere ulike prosjekter. Dette sporet er for deg som vil nerde om design og UX i stedet for å høre Gibson Biddle.

About NRK👑

NRK ble etablert i 1933 som et radioselskap. I 1960 startet NRK TV-sendinger, og fra 2000 omfattet virksomheten også tilbud på nett. NRK har i 2022 tre riksdekkende tv-kanaler: NRK1, NRK2, NRK3/NRK SUPER, og fire hovedkanaler på radio, P1, P1+, P2 og P3, i tillegg til en rekke nisjekanaler. NRKs tilbud på nett omfatter blant annet nrk.no, nett-TV, nettradio, og yr.no.

På Y vil NRK ta oss med på innsiden av en av landets viktigste samfunnsaktører og mest komplekse mediehus. Vi vil få innsikt om hvordan de jobber og tenker overordnet strategisk om design, merkevare og innhold i alle flater. Hvordan de sørger for å være synlige og aktuelle i det (nå) internasjonale markedet, noe som er spennende og verdifull læring for alle i det digitale feltet.

Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Organised by

Netlife logo

Contributing partners

Kantega logo
TRY logo
Okse logo
Grafill logo
Trigger logo

SPONSORS

Mixpanel logoFERD logoUseit logoTim Wendelboe logoPOSTEN logoSopra Steria logoFremtind logo
A conference created & hosted by Netlife
TicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTickets