Skip to main content
  • 📢 Thursday, 12:40 - 13:00
  • 🎤Samfunnssalen

De beste kokkene kutter grønnsaker kjapt, men er det det som er essensen i å være en god kokk? De fleste forfattere har et godt ordforråd, men er det det som skal til for å være en god forfatter?

I dag måler vi utviklere etter rare tekniske parametere som hvor mange rammeverk og språk de kan. I jobbintervju sjekker vi hvor flinke de er til å implementere sorteringsalgoritmer. Men er det dette som er essensen i å være en god utvikler? På ingen måte. Vi må slutte å skape inntrykk av at det handler om disse sære tekniske detaljene som i beste fall ikke har noe å si, og på det verste faktisk gjør bransjen mindre istand til å levere god software.

Christin kommer for å snakke om hva programmering egentlig er og hvordan hun selv gikk fra å ikke skjønne bæret, til å klare seg veldig bra. Til slutt skal hun fortelle oss hva som skal til for å være en god utvikler.


About Christin Gorman👑

Christin har jobbet som softwareutvikler i 20 år. Hun har erfaring fra både privat og offentlig sektor, som fast ansatt og som konsulent i både store og små firmaer. I dag jobber hun i konsulent-selskapet Kodemaker. Hun er kjent for en engasjerende fortellerstil, både skriftlig og på scenen, og liker å sette ting på spissen for å få folk til å se ting fra nye vinkler og utfordre etablerte sannheter.

Don't miss a thing.
Get on our mailing list.

CHOOSE LANGUAGE:

Organised by

Netlife logo

Contributing partners

Kantega logo
TRY logo
Okse logo
Grafill logo
Trigger logo

SPONSORS

Mixpanel logoFERD logoUseit logoTim Wendelboe logoPOSTEN logoSopra Steria logoFremtind logo
A conference created & hosted by Netlife
TicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTicketsTickets